Skip to content Skip to footer
O meni

Karmen Grojzdek
dipl. fizio.

Sem strastna in izkušena fizioterapevtka, ki že več kot 20 let svoje življenje posvečam skrbi za zdravje in dobro počutje drugih. Že od malih nog sem bila povezana s športom, ki me je naučil ne le discipline, ampak tudi globljega razumevanja telesa in njegovih potreb. Moja športna pot me je popeljala skozi različne discipline, kar mi je omogočilo, da sem razvila izjemen občutek za različne telesne potrebe in izzive posameznika.

V svojem delu ne gledam le na fizične vidike, temveč sem odprta tudi za globlje, duhovne dimenzije. Zaznavam in čutim posameznikove težave na vseh ravneh – telesni, čustveni in energetski. Moje poslanstvo je presegati zgolj fizične simptome in posameznikom nuditi jasnost glede delovanja njihovega telesa ter jih spodbujati k celostnemu zdravljenju.

Verjamem v povezavo med energijskim, fizičnim in duhovnim nivojem ter svoje spoznanje in znanje radodarno delim z vsakim, ki ga potrebuje. Vsako srečanje, vsaka situacija mi prinaša nova spoznanja, rast in razvoj, za kar sem neizmerno hvaležna. S srcem in strastjo se vsak dan zavzemam za blagostanje in celostno zdravje vseh, ki se obrnejo name.

Odkrijte skrivnosti samopomoči

Vaš vodnik za domačo fizioterapijo in rehabilitacijo