Skip to content Skip to footer
Odkrijte moč samozdravljenja

Tvoja domača fizioterapija in rehabilitacija telesa

Vas zanima, zakaj se določene težave pojavljajo in kako jih lahko sami odpravite? Tvoja domača fizioterapija in rehabilitacija telesa je napisana prav za vas. Skozi razumljiva navodila, vaje in praktične primere boste spoznali, kako preoblikovati škodljive vzorce in vzpostaviti pozitiven dialog s svojim telesom.

tvoja domača fizioterapija in rehabilitacija telesa

V knjigi Tvoja domača fizioterapija in rehabilitacija telesa se boste naučili prepoznati in preoblikovati vzorce, ki prispevajo k telesnim težavam, poškodbam in bolečinam. Ta vodnik ponuja revolucionaren pristop k samopomoči, ki temelji na globokem razumevanju delovanja vašega telesa na energijskem, fizičnem in duhovnem nivoju.

Zakaj potrebujete to knjigo?

  • Za razumevanje in odpravo vzrokov telesnih težav: knjiga vam omogoča, da ne le prepoznate simptome, ampak tudi razumete in se lotite pravih vzrokov vaših telesnih izzivov.

  • Za celosten pristop k vašemu zdravju: ponuja vpogled v kako um, telo in duh skupaj vplivajo na vaše počutje, in vam pomaga vzpostaviti harmonijo za trajne izboljšave.

  • Za praktične rešitve in vaje, ki jih lahko izvajate doma: daje vam orodja in tehnike za samopomoč, s katerimi lahko preprečite nadaljnje težave in izboljšate svoje zdravje.

Trda vezava, 220 strani, barvna vsebina

Odkrijte moč samozdravljenja

Naroči svoj izvod!

Če ste pripravljeni na potovanje osebnega razvoja in izboljšanja kakovosti vašega življenja, je knjiga "Tvoja domača fizioterapija in rehabilitacija telesa" ključ do globljega razumevanja in dolgotrajnega zdravja. Naročite svoj izvod in začnite pisati novo poglavje v svoji zgodbi o zdravju.

TRDA VEZAVA | 220 STRANI | BARVNA VSEBINA S FOTOGRAFIJAMI IZVEDB VAJ