SOLNA INFRA SAVNA

Vse kar človek potrebuje je zdravje, vitalnost, antistres, detox, energijo in lepoto. Solna, infra in ionska terapija imajo izredno velik pozitiven učinek na zdravje dihal, kože in imunskega sistema. Učinek teh terapij zagotavlja dobro kondicijo zdravja v vseh obdobjih življenja.

Občuti morje, občuti sonce, občuti svežino slapa in se pridruži naravnem doživetju. Imej nadzor nad svojim telesom in uživaj v učinkovitosti terapij. To je tvoj trenutek, to je tvoj čas in velik korak k vitalnemu telesu.

Življenjski izzivi, težave doma in v službi v naše življenje prinašajo stres. Če tvoja služba zahteva ogromno dinamike potem zmeraj zmanjka časa za rekreacijo. Ampak vseeno si lahko zvečer vzameš nekaj malega časa za solno infra kabino in izničiš vsakdanji stres.

delfini.png

Če živiš v onesnaženem okolju, se prehranjuješ z hitro prehrano, uporabljaš kreme s preveč aditivi potem se nujno moraš razstrupiti. Vzemi si čas za razstrupljanje. Solna in infra terapija ti pomagajo, da se tvoje telo razstrupi v zelo kratkem času.

Za dobro in zdravo življenje potrebujemo veliko energije. Solna infra savna je energijska polnilnica. Toliko različnih terapij v enem prostoru te enostavno napolni z energijo. To je vse kar potrebuješ, da ostaneš aktiven, da občutiš svojo moč in izžarevaš pozitivnost.

Bodi lep tako notranje kot na zunaj. Solna in infra terapija pospešita procese limfnega sistema, da očisti kožo, jo kvalitetno nahrani. Na takšen način le ta postane debelejša, gladka, elastična, zdrava in seveda mlajša.

Popularne objave