PAKETI 3 KOM

PROTIBOLEČINSKI TRETMA

protibolecinska-terapija.jpg
Dnevno se srečujemo z bolečinami bodisi v hrbtenici ali v posameznih delih telesa. Z posebnimi prijemi in pristopi dosežemo sprostitev muskulature in napetosti, ki povzročajo bolečino. Z posebnim tretmajem dosežemo: sprostitev miofascialnih enot in stimulacija mišičnih mehanoreceptorjev, zmanjšanje miofascialne tenzije in bolečine, izboljšanje splošno in psihofizično počutje, protibolečinsko delovanje, mehčanje bolečih mišičnih spazmov, lajšanje hudih kroničnih bolečin, sprostitev in prekrvavitev mišic, odpravljanje tenzijskih (migrenskih) glavobolov, izboljšanje cirkulacij telesnih tekočin, zmanjšanje bolečin, oteklin in hematomov, zmanjšanje vnetja mišic in utrujenosti mišic.

ANTISTRESNA TERAPIJA

S tehnikami do popolne sprostitve telesa in uspešne antistresne terapije. Si povrnemo moči in voljo za premagovanje vsakodnevnih obremenitev. Z terapijo dosežemo: stimulus meridianov, akupunkturnih točk in energetskega polja, stimulus na limfatični sistem, izboljšanje prekrvavitve, sprostitev in splošno boljše počutje.
antistres-terapija.jpg

REHABILITACIJSKA OBRAVNAVA

rehabobravnava.jpg

Rehabilitacijska obravnava je namenjena vsakomur, ki ima kakršnekoli akutne ali kronične težave, poškodbe. Metode katere uporabljam so neboleče in nas v najkrajšem možnem času vrne v vsakdanje aktivnosti.

Pri obravnavi se uporabljajo posamezne tehnike in ene izmed teh so: mobilizacija sklepov, prečna frikcija, meritve in testiranja (mišične moči, simetrije in koordinacije, gibljivosti skeletno mišičnega sistema), edukacija za pravilno izvedbo športne aktivnosti, podpora mišice v gibanju v časovnem ciklu 24ur/dan, izboljšanje funkcije mišic (izboljša kontrakcijo in poveča gibljivost) in svetovanj.

ŠPORTNA SEANSA

Intenzivni treningi in napori pustijo določene posledice na mišičevju. Z športnimi prijemi in tehniko sprostitev sprožilnih trigger točk nudimo telesu sprostitev in pripravljenost za naslednjo športno aktivnost.

Pri seansah dosežemo: zmanjšanje možnosti poškodb, pomoč pri zdravljenju mišičnih poškodb, izboljšanje športnikove vzdržljivosti, izboljšanje krvnega in limfnega obtoka, vpliv na mišični tonus kože in mišic, dvig mišične zmogljivosti, zmanjšanje bolečine, odpravi in prepreči krče.

sportnaseansa.jpg

INDIVIDUALNI TRENING

fit-relax.jpg

Nesimetrija mišic posledično povzroči bolečine in poškodbe; slabo koordinacijo, slabo ravnotežje, nestabilnost določenih segmentov telesa lahko z ustreznimi vajami tekom treninga bistveno izboljšamo oziroma odpravimo nepravilnosti. Ob koncu vsakega treninga pa telo tudi sprostimo in nagradimo z masažo.

Pri tem uporabimo: terapevtske in aktivne individualne vaje, asistirane vaje, vaje vzdržljivosti, trening koordinacije, stabilizacija trupa, funkcionalni trening, postoperativna rehabilitacija, zmanjšanje možnosti poškodb, pomoč pri zdravljenju mišičnih poškodb, izboljšanje športnikovo vzdržljivost.

INTENZIVNA FIZIOTERAPIJA

Akutne poškodbe je moč hitro sanirati. Z hitrim odzivom in ustreznim pristopom se težava, ki je v začetku terapije nepremagljiva, je na koncu terapij povsem premagljiva.

Pri tem uporabim: manualne tehnike pri obravnavi bolečin hrbtenice in težav s preobremenitvami ter poškodbami ekstremitet, terapevtsko raztezanje, funkcionalno testiranje lokomotornega sistema, mobilizacija sklepov, aktivacija nevrološkega in cirkulatornega sistema, podpiranje funkcij sklepov in tetiv, vpliv na prožilne ali triger točke, poveča prožnost sklepov in mišic,  mehčanje bolečih mišičnih spazmov, odpravljanje mišičnih zatrdlin

akutneposkodbe.jpg

ELEKTRO TERAPIJA

elektroterapija.jpg

Kombinacija fizikalne terapije:

  • terapevtski ultrazvok (UZ),
  • magnetna terapija,
  • elektrostimulacija,
  • tens.